CactusPower* Kriszti blogja
Bejegyzések

Kinézet váltás

2017.12.09. 20:08, Kriszti

 

Újra visszatértem a kaktuszhoz. Akartam egy teljesen hasonló kinézetet mint ami a legelső volt, és természetesen ugyanazzal a css kóddal. Egyébként nem tudom nálatok hogy mutat, elcsúszik-e, de remélem nem. (Rossz a gépem, és laptopról készítettem most el) Ebben igazán magamat látom! Jó néhány próbálkozásom volt az elmúlt időben, de egyik sem volt igazán én. Na meg persze némelyik tényleg vállalhatatlan próbálkozás volt, tudom jól. Kerestem önmagam a kinézetekben, kerestem, melyek azok amik az én stílusomhoz passzol, de végül csak a kaktuszokban találtam meg azt, ami igazán hozzám illik. Bevallom sokszor ezért sem volt kedvem blogolni, mert nem éreztem magaménak. Az elmúlt időben azonban nem volt igazán alkalmam az oldallal foglalkozni, hiszen itthon minden a feje tetejére állt. De igazából nálunk mondhatni ez normális, de túl soknak éreztem ezúttal, és nem jöttek a szavak sem. Apránként de próbálom magam összeszedni, és próbálok túllendülni mindenen. Nagyon nehezen fogadom el azt, hogy mennyi felesleget felszedtem a pajzsmirigy alulműküdés által. De amint végre beálíltják a gyógyszereket, szeretnék változtatni a dolgokon, szeretnék harcolni azért, hogy jól érezhessem magam a bőrömben. Szóval hamarosan az új év kezdetével új célokat szeretnék kitűzni magam elé, és végre véghez is akarom vinni, nem szeretném feladni! Az osztályban azóta sem érzem jól magam igazán, nagyon sok az áskálódás, és szó szerint azért is kibeszélik a másikat, hogy milyen ruhában van, milyen a kinézete, hogy néz ki a foga, és sorolhatnám. Szóval igyekszem ezekből kimaradni, és inkább távol tartom magam tőlük. Még akkor is, ha ezzel nem vágódok be, de nem fogok ezekben részt venni, az biztos! Nem érzem jól magam ilyen emberek társaságában, de nem láttam közelebbi iskolát, így nem nagyon van választásom. Barátnőmmel is szörnyen kevés, sőt mondhatni semennyi időt sem töltünk együtt, kettesben. Szeretnék ezen is változtatni, de sajnos az élet közbeszól, és nem is tudom mikor fog ez megváltozni. Érzem, hogy távolodok tőle, de nem szeretnék teljesen távolodni tőle. A kapcsolatunk mostanában eléggé a béka fenekén van, neki is volt nemrég egy újabb húzása. Na persze, azóta ismét nem bízok meg benne, ami szerintem elég gáz, de nem látom azt, hogy szeretne ellene tenni bármit is. Nem tudom hogy alakul, de én próbálok pozitívan állni a dolgokhoz.

Karácsonyi műköröm

2017.12.09. 14:37, Kriszti

Összeszedtem 10 db köröm mintát a karácsonyi, decemberi időszakra.  Nekem az idén kifejezetten már most elkezdődött a karácsonyi hangulatom. Konkrét elképzelésem nem volt milyet is mutassak, de összeszedtem néhány különböző mintát, hátha esetleg ti is kedvet kaptok hozzá! Bár személyszerint ritkán járok körmöshöz, jobban szeretem megcsinálgatni magamnak, szeretek vele kísérletezni.


Az első kettő szerintem igazán visszafogott, de mégis tökéletes. Az egyik kedvenc kombinációm egyébként a jobb oldali. Nagyon kedvelem az ilyen, vagy ehhez hasonló mintákat. Ráadásul szerintem nem csak ebben az időszakban tökéletes! 


Ez számomra az abszolút karácsonyi köröm! Már ahogy ránézek a körmökre, már egyből előidézi az ünnepi hangulatot, a csillogós, piros és fehér kombóval. Tökéletes!


A bal oldali szintén egy visszafogottabb, de mégis tökéletes megoldás. Főleg egy családi ebédhez akár! A jobb oldali eszméletlen! Számomra nem csak a karácsonyt, de a szilvesztert is elhozza az arany színek miatt. Nem beszélve a gyűrűsujjon lévő mintáról, nagyon aranyos!


Sötétebb színekre is rákerestem! Mivel hozzám nagyon közel áll a fekete, és a lila, pláne akkor ha még mattról is beszélünk, ezért nem is volt kérdéses hogy ezt választom. Újragondolva, hasonlóképpen, akár az év többi időszakában is hordanám! Bár, a jobb oldali képen látható feketéhez hozzá sem nyúlnék, engem elvarázsolt! :)


Az igazán telet elhozó színek. Kissé rideg, de mégis gyönyörű. A szürkét mostanában nagyon megkedveltem mint színt, így a színe miatt borzasztóan tetszik. A türkiz pedig körmök esetében az egyik kedvencem. Mindenképp kipróbálnám mind a kettőt!

Nektek hogyan tetszenek, melyik a kedvencetek? 

Díjak

2017.11.29. 17:53, Kriszti

 

El sem hittem mikor megláttam, de nagyon örülök hogy kaptam tőletek díjat, nagyon aranyosak vagyok! :) Köszönöm Fanni és Crybaby! ♥

Szabályok:

1. Helyezd el a díjat az oldaladon.
2. Linkeld azt, aki jelölt téged.
3. Jelölj Te is blogokat a díjra.
4. Értesítsd a jelölteket a díjról.
5. Válaszolj a feltett kérdésekre.
6. Tegyél ki egy zenét, ami szinte szóról szóra leír téged

Where is my happiness?

2017.11.22. 16:25, Kriszti

 

Related image
Nehéz napokon vagyok túl, és igazából mostanra sem javult a helyzet. Már az ideg teljesen ráment a gyomromra is, és már suliba is képtelen voltam elmenni, annyira nem érzem jól magam. Barátnőm szeretne elköltözni, és igaza is van, hogy a végső megoldás az lenne.. De gondolni kell arra is, hogy hogyan fogunk megélni utána.. Dühítenek a jelenlegi árak. Egy kis lyukért is elkérnek legalább 80 ezret.. Nem tudom, lehet csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek.. Biztos vannak valahol mélyen eldugva normális kis lakások is nem? Esetleg Budapest külvárosában.. akárhol.. valaminek lennie kellene. Már tényleg szívesen bevállalnám azt, hogy elmegyek dolgozni suli mellett, ha nagyon muszáj átmegyek estire is, bármilyen megoldás is legyen az, akkor tényleg bele kell vágni. De én nem akarom most ezúttal elsietni a dolgot, mert aztán csak magunkat szivatjuk meg, hiszen nem lenne szülői segítségünk, és az érettségit pedig ezúttal mindenképp beakarom fejezni. Szóval.. hát igen. Nem egyszerű, mint ahogy eddig sosem volt egyszerű. De a boldogságunk a tét, és ezért harcolnunk kell. Annyira minden gondolatom ekkörül forog, hogy semmilyen ötletem sincs, hogy miről is blogoljak, vagy írjak-e egyeltalán bármiről is.. így végül nem írtam. Nem jöttek a szavak, sem a gondolatok. Nem tudom kikapcsolni az agyamat, hiszen mindennapossá vált az idegeskedés. Próbálkozom, de nem megy. Az egyetlen ami kicsit felvidít, mint mindig most is a zene. Nem tudom hogyan jött rám, de régebben nagyon szerettem a Paramore együttest, és napok óta több dalukat hallgatom, letöltöttem már a telefonomra is néhányat. Valamiért jobb kedvem lesz tőle. Szóval most összegyűjtöttem tőlük az 5+1 kedvenc számomat! :)

I can't breathe

2017.11.12. 18:30, Kriszti

 


Nem tudok megszólalni. Se lélegezni. Valami megint összetört bennem, újra. Remegek az idegtől, és már órák óta csak zokogok. Megint teljesen üresnek érzem magam, teljesen összeomlottam. Szükségem van valakinek a segítségére, valakire, aki megmondja, mi is a helyes út, a helyes döntés. Maradjak, vagy menjek? Képtelen vagyok már elviselni újabb és újabb fájdalmat. Ordítanék, de nem megy. Soha, senkinek nem kívánok ekkora szenvedést. Lehet hogy ismét háttérbe kell szorítanom a tanulást. Sikerülni fog nekem bármi is az életben? Lesz olyan, ami gördülékenyen fog menni? Vajon mikor jön el az a perc, mikor kimondhatom: igenis teljes egészében boldog vagyok!? Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Teljesen össze vagyok zavarodva.. ez már több mint amit eltudok viselni. Az otthonom már nem az a hely, ahova szívesen jövök haza. 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
CactusPower


Hú, hát először is üdvözlök minden idetévedt idegent! Az én nevem Kriszti, már évekre visszamenőleg rengetegszer jártam már a blogolás világában, most ismét megpróbálom. Sokan a nézettség miatt blogolnak, én azért, mert szeretek írni, és emellett szerkeszteni is. Bár az utóbbi már nem igazán jön össze, és írástudásom sem kecsegtető, de szeretem! Remélem, úgy mint évekkel ezelőtt, most is megismerhetek pár remek embert a gportalon! Na és akkor egy kicsit beszélek magamról is. 21 éves lány vagyok, teli elérhetetlen álmokkal, és egy roppant szőkenős természettel. Szeretek új dolgokat kipróbálni, de először mindig tartok az ismeretlentől. Még keresem az utam a nagyvilágban, valamiért nehezen megy. Érzékeny lelkem van, régen sok bántást is kaptam emiatt. Mára már megtanultam kezelni az érzéseim. Az írásaim meglehetően hangulatingazók lesznek, egyik percben fent, máskor lent. Van egy olyan érzésem, hogy néha nehéz lesz kiigazodni rajtam, nekem se megy!

Bejegyzések & Ismerj meg & Belépés

 
radioaktív gondolatok

 
egy lista nekem

Ezek itt azok a célok, amit szeretnék a közeljövőben elérni. Lehetőleg minél gyorsabban, pár napos vagy max 2-3 éven belüli tervek. 

angol középfokú nyelvvizsga
érettségi befejezése (2019)
programozás megértése :D
fodrászhoz menni
eü vizsga - legkésőbb novemberben
smink tartó elkészítése
megnézni moziban a Boldog halálnapot c. filmet
fejlődni cukrászatból
különböző receptek kipróbálása
sajt készítés
kenyér sütés házilag
venni egy új sminkpalettát
visszafogyni 60 kg-ra :(
őszre egyberuhát beszerezni
szilveszterkor bulit csapni

 
címkék

receptek; barátság; pánikbetegséglove is love; pénzkihívásismerj meg jobban tag; szinkronizálás; első nap a sulibanamiért szeretem az őszt; önbizalom növelése; christmas nails

 
bakancslista

Image result for dream minimal tumblr png
🌸Kellett már egy listát írnom a tervekről, de vajon mikor fog megvalósulni, azt még magam sem tudom. 

- Eljutni Párizsba a szerelmemmel
Szeretnék belátogatni a francia cukrászdákba, a francia nevezetességekhez ellátogatni, és persze Disneyland pedig tetőpont az egészen! Kiskorom álma, és meg is szeretném valósítani!
- Tengerpart
Nos, hát igen, sose láthattam még tengert így amint ez a jég megtörik, onnantól kezdve teljes lesz az életem! 
- Úszni egy delfinnel
Hát lehet ennél csodálatosabb dolog? Régen nagyon nagy delfin rajongásban voltam, szóval ennek mindenképp helye van a bakancslistámon! 
- Ejtőernyőzni
Hiába félek a magasságtól, ez egy akkora adrelalin bomba lehet, hogy egy életre felturbóznám magam vele! Plusz, jó pont a félelem legyőzésére
- Leadni a kilókat
Közhelyes, de baromi nehéz. Vissza szeretném kapni a régi alakomat, egyszerűen nem tudok kibékülni a helyzettel
- Elfogadni önmagam
Előzőhöz is fűződik, viszont mindig gondom volt önmagam elfogadásával minden téren. Valahogy szeretném leküzdeni 
- Felvállalni a kapcsolatom
Szeretném megtenni, de a reakcióktól tartok. Valami mindig visszahúz, szóval nem tudom hogyan is kezeljem ezt, viszont szeretném nem csak a közeli hozzátartozókhoz, hanem az egész világgal közölni a boldogságom! 
- Fizetés nélkül távozni egy étteremből
Ez is közhelyes, tudom tudom. De akkor is egy briliáns ötletnek tartom, amit egyszer az életben szeretnék megtenni!
- Könyvet írni
Nagyon szeretnék írni egy regényt, és igazából szívesen írnék mesét is. Talán egyszer..
- Hollywood felirat előtt fotózkodni
Szeretnék egy képet előtte igeen. Most elnézve, van néhány nagy álmom..
+1. Warner Bros stúdió
Imádom a Harry Pottert, ebből kifolyóan szeretnék elmenni a stúdióba, az Oxfordba, és szeretnék és a Kings Cross pályaudvarra! Egyszóval; varázslatos!

 
málnás depresszió

" Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül, valaki igazival. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az megtalál, megragadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá. "

 
Másik oldalam

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints