CactusPower


Hú, hát először is üdvözlök minden idetévedt idegent! Az én nevem Kriszti, már évekre visszamenőleg rengetegszer jártam már a blogolás világában, most ismét megpróbálom. Sokan a nézettség miatt blogolnak, én azért, mert szeretek írni, és emellett szerkeszteni is. Bár az utóbbi már nem igazán jön össze, és írástudásom sem kecsegtető, de szeretem! Remélem, úgy mint évekkel ezelőtt, most is megismerhetek pár remek embert a gportalon! Na és akkor egy kicsit beszélek magamról is. 21 éves lány vagyok, teli elérhetetlen álmokkal, és egy roppant szőkenős természettel. Szeretek új dolgokat kipróbálni, de először mindig tartok az ismeretlentől. Még keresem az utam a nagyvilágban, valamiért nehezen megy. Érzékeny lelkem van, régen sok bántást is kaptam emiatt. Mára már megtanultam kezelni az érzéseim. Az írásaim meglehetően hangulatingazók lesznek, egyik percben fent, máskor lent. Van egy olyan érzésem, hogy néha nehéz lesz kiigazodni rajtam, nekem se megy!

Bejegyzések & Ismerj meg

 
Radioaktív gondolatok

 
Címkék

receptek; barátság; pánikbetegséglove is love; pénzkihívásismerj meg jobban tag; szinkronizálás ahogy átéltemönbizalom növelése; ajándék ötletek; újévi fogadalmak; pajzsmirigy betegség; Manna - de mi is ez? ; 10 kg egy hónap alatt

 
Málnás depresszió

" Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül, valaki igazival. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az megtalál, megragadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá. "

 
szavai radioaktív hópelyhek


Itt már csak az abszolút végszót olvashatod. Ha van bármiféle kérdésed, gondolatod, kérésed, vagy esetleg a véleményed vagy bármi személyes amit szívesen osztanál meg velem, akkor várom leveledet!

Szerkesztő: Kriszti
Nyitás: 2017.08.27.
Újrakezdés: 2018.09.28.
Téma: személyes blog
Email: @gmail

 
Bejegyzések

Dühítő iskolai napok

2018.01.30. 17:18, Kriszti

Image result for school make me tumblr
Vannak napok, melyeken minden úgy megy mint ahogy mennie is kell. De ha nem érzem magam elég ufónak az osztályban, akkor ezekután pláne , hiszen minden önbizalmamnak annyi. Erősen érződik a korkülönbség köztem, és a többiek között, azonban próbálok ennek ellenére persze beszélgetni is, csak nekem az túl sok ha minden percben mások kibeszélése megy, és nem szeretném azt hallgatni, sem kibeszélni hogy ki milyen és hogy néz ki, mit vett fel, milyen zsíros a haja, milyen neki bármije is. Ezúttal én voltam az áldozat, aki a kibeszélés tárgya volt. Egy lány, azt beszélte rólam, hogy én "nagyon elhiszem magam, és hogy nagynak képzelem magam, meg hogy vékonynak hiszem magam mert felveszek haspólót, és nem veszem észre hogy nem áll jól, meg hogy lóg rajtam a nadrág meg kicsi rám, és hogy nézek ki, meg biztos azért nem veszem át a nadrágom soha tesin hogy ne lássák hogy alig jön le " Na ezzel eltűnt az összes maradék önbizalmam. Egyrészt, sosem hordok haspólót, meg hát nincs is. Ha vékony voltam sem hordtam soha ilyeneket, ráadásul hogy is van ez? Lóg rajtam a nadrág de közben szűk rám? Ez így össze sem fér de nem baj. Jah biztosan már elértem a 200 kilót is gondolom hogy ne jöjjön le rólam a nadrág, természetesen pont így van.. Nyílván! Persze, felszedtem 20 kg-ot egy betegségnek köszönhetően. Ismétlem EGY BETEGSÉG. Nem a kicseszett csokoládé meg a zsíros ételek. Rengeteget szenvedek ahogy a tükörbe nézek, én is utálom magam, de sajnos nekem nem megy úgy mint ahogy egy egészséges embernek. Csak igazából az a vicc, hogy a lány ugyanolyan súlyban van mint én, és fordítva én is tehetnék rá rosszabbnál rosszabb megjegyzést akár a súlya, akár a viselkedései miatt is, és minden más miatt is. Még sem foglalkozok az ő életével, akkor neki miért kell? Egésznap tombolt bennem ez az egész, hiszen mélyen fájdalmas pont nekem a súlyfeleslegem, de én viszont tudom azt, hogy akármennyire is nehéz, akármennyire is fogok szenvedni, én akkor is vissza fogom szerezni,kapni a régi alakomat. Végülis ez nem olyan sok, ahhoz képest hogy mások képesek akár a dupláját is leadni. Annyira szívesen beolvastam volna a lánynak, hogy előbb nézzen már szét a saját háza körül mielőtt mást szid, de nem tettem, hiszen nem akarom hogy a barátnője miattam maradjon egyedül. (Mint ahogy szoktam mindig más érdekeit nézem) Szóval hát.. eddig is utáltam minden egyes nap bejárni abba az osztályba, amibe egyszerűen nem érzem jól magam, de ezek után már mégannyira sincs. Persze az agyam azt mondja, hülye vagyok ha ezzel foglalkozok, de sajnos a szívem azért megtört, akármennyire is próbálkozom az önbizalommal valahogyan valaki mindig csinál valamit, hogy még az a pici se maradjon meg. Nem tudom hogyan bírok ki velük másfél évet még, nem akarok ehhez az osztályhoz tartozni, mintha rémálom lenne.. 

5 szám ami mindig felvidít

2018.01.23. 17:26, Kriszti

 

Az utóbbi időben, persze mint ahogy az életemben újra és újra, most is feje tetejére állt minden körülöttem, probléma van itthon, az iskolában, a szerelemben, és még a pajzsmirigy is itt van vele együtt a pánikbetegség. Néha nehéz tartani a lépést, de mindenre gyógyír a zene. Most bemutatom nektek azokat a zenéket, amelyekhez rengeteg nagyon jó emlék fűz, és mindig mosolyt csalnak az arcomra amint meghallom őket. 

1. Faded
Ez a szám emlékeztet a legjobb barátaimra, és a rengeteg nevetésre, és rengeteg szuper estére amit átéltünk. A legjobb nyári emlékeim egy dalban!

2. All Of Me
Akkoriban talán 3-4 éve mikor megjelent a dal, hatalmas fájdalmat éltem át, minden szörnyű volt, mint ahogy most is. De ez a dal nem tudom hogyan de segített, és még mindig nagy hatással van rám.

3. Habits
Bármilyen hülyén is hangzik de szó szerint megéltem minden percét ennek a dalnak. Egyben fájdalmas és egyben mégis olyan szép pillanatok köthetőek ehhez a dalhoz. Ekkoriban nagyon bulizós lány voltam, és szerelmes voltam egy srácba, akitől tudtam hogy felesleges többet várni, és próbáltam másban megtalálni ugyanazt az érzést, de egészen addig nem is sikerült senkit megszeretnem, míg meg nem ismertem a barátnőmet. Jó érzéssel töltenek el azok az idők, sok mindenre megtanítottak. 

4. Monkey on the car
Ez a csajokkal egy hatalmas vicc volt, mikor maga a videó megjelent, sokat nevettünk. De mikor rátaláltam a mixre, na azóta életünk mixe, még akkor is, ha senki nem ismeri rajtunk kívül, mi imádjuk, főleg ha csajos estét, vagy bulit tartunk! :D

5. We found love 
Rihanna legjobb száma, melyet hosszú hosszú éveken keresztül is képes lennék még hallgatni. Imádom! Még azok az idők jutnak róla eszembe mikor apumnál laktam. Bármennyire is nem éreztem jónak hogy ott vagyok, mégis jobban szerettem ott lenni, és imádtam az ottani barátaimat, ismerőseimet!

Minden a régi. Vagy rosszabb?

2018.01.14. 15:17, Kriszti

Related image
Január már most elég döcögősen kezdődik. Bár eddig sem volt valami rózsás a helyzet, de kicsit besokaltam azóta mióta nem posztoltam. Nekem az iskola ugyan csak a héten kezdődött, de már most nehezemre esik besétálni azon az ajtón minden egyes reggel. Az emberekkel még mindig nem jövök ki jól, és nem is igazán érzem jól magam a társaságukban, nem szeretnék egy pletykás kibeszélős osztály közösség tagja lenni egyeltalán, sőt! Viszont az álmokért küzdeni kell, és nekem szükségem van arra az érettségire! De visszamegyek a szünet utolsó napjaira hiszen akkor is történt minden. Még 2017 utolsó napjaiban írtam egy nagy vitáról barátnőmmel kapcsolatban, és arról hogy a kezem feldagadt aznap este. Ahogy itthon voltam nem volt vészes a kezem, szinte nem is éreztem hogy baj lenne, de ahogy eljött a hétfő reggel, azóta folyamatosan napról napra jobban éreztem a fájdalmat a kezemben, éreztem azt, hogy megerőltetem. Fájt az írás, fájt ahogy a tollat a kezemben kell tartanom, és mai napig sem múlt el, folyamatosan kenem, és be is van kötve a kezem, azonban orvosnál még nem voltam, és itthon is úgy tudják, hogy csak elcsúsztam és azért ilyen a kezem. Nem tudom mi lehet a baja a kezemnek, csütörtökön megyünk el vele orvoshoz addig viszont szenvedek. Barátnőmnek azóta is hatalmas bűntudata van, és mindent megtesz, mindent megcsinál nekem ami kicsit is megerőltető. Örülök, hogy mindenben próbál segíteni, de a kapcsolatunk javulásában még mindig nem történt semmi változás. Nem tudom vajon lesz-e.. de még mindig várom az áttörtést, a csodát, mert én ha akarom is hogy javuljon, egyedül kevés vagyok hozzá. Na de épp ez is elég probléma nálunk, de egy újabb fájdalmas pillanat következett be az új év alkalmából. Január 8. Péntek este. 

Fogadalmak erre az évre, motiváció megtartása

2018.01.03. 12:23, Kriszti

Rengetegen tűznek ki újabb és újabb célokat az év elejére. Tavaly csak mondtam, és nem is foglalkoztam az egésszel, nem is érdekelt igazán. De idén változtatni akarok, új célokkal akarok szembe nézni 2018-nak! De nem elég mondani, kell a motiválás is. De hogyan? Olvass tovább, hátha te is találsz számodra hasznos tanácsokat!

1. Fogyás
Na persze, mondani könnyű tenni érte már jóval nehezebb. Ezt többször is elsütöttem már év közben is, de itt az ideje a változásnak. A pajzsmirigyem által rengeteg súlyfelesleg felkerült rám, ami miatt nehezen nézek tükörbe nap mint nap. Próbáltam magam elfogadni, ahogy vagyok, de rájöttem, hogy én nem akarom azzal betudni, hogy a betegség miatt ilyen is maradok. Rájöttem, hogy én küzdeni akarok azért, hogy elérjem a megfelelő súlyt. Hetek kérdése, és végre kaphatok rá gyógyszert, ami után szeretnék beszélni szakemberrel, az étrendem változtatása érdekében, és edzésbe is szeretnék belekezdeni. Azért nehezebb változtatnom, mert rengeteg gyümölcsöt és zöldséget ki nem állhatok, ami tudom hogy fontos lenne, de nem tudom legyűrni a torkomon, így kíváncsi leszek arra, hogy szakemberrel együtt mit hozunk össze a dologból.  Persze, ha már lesz eredményem a dologról, mindenképp írok róla a későbbiekben!

2. Pozitív gondolkozás
Nagyon hangulatember vagyok, és elég gyorsan kapcsolok át negatív üzemmódra. Ez persze teljesen lehúz, és sokszor rámondom a dolgokra, hogy nem megy, és nem fog sikerülni, és így is lesz. Szeretném ezentúl nem bevonzani a rosszat, hanem a jóra törekedni, jóra koncentrálni. 

3. Több tanulás
Ja.. mindig ezt mondom, mint ahogy mindenki másnál is így szokás. Rengeteg a családi, és egyéb probléma nap mint nap, de nem szabad többé engednem hogy a tanulás kárára menjen. Szeretnék több időt, és energiát fordítani a tanulásra, nem szeretnék kettes,hármas tanuló lenni, szeretném megcélozni a jobbat. Szeretnék folyamatosan tanulni, hogy jövőre megkönnyítsem az érettségi folyamatát. Elvégre 2 év alatt megtanulni a 4 éves anyagot nem kis dolog, és 100%osan oda kell tennem magam a cél érdekében!

4. Spórolás
Barátnőmmel elkezdtünk spórolni már tavaly augusztusban, és eddig egész jó, de szeretném a duplájára emelni a dolgot. Szeretnék amint csak lehetőségem adódik, diákmunkákat vállalni, hogy mégtöbb összegyűljön. Hiszen nem csak nyaralásra, de bármire jól jöhet egy kis félretett pénz! Egyébként a 100 ftos pénzkihívás nálunk bevált! Többet is el tudtunk már tenni, mint ahogy le lenne írva, szóval büszke vagyok erre, és szeretném folytatni! :) 

5. Több idő a barátainkra
Mióta csak elköltöztem, borzasztó keveset találkoztam a barátaimmal. Legalább havonta 1x szeretnék menni a többiekhez, mivel sajnos több társaságról van szó, így nehezebb lesz egyeztetni, de nem akarom azt, hogy totál elhanyagolva legyen az egész, hiszen nagyon más lett azóta minden, és szeretnék változtatni. Ráadásul barátnőmre, és rám is, ránk fér a kikapcsolódás! 

De hogyann is tartsuk meg a kezdeti motivációt?

Szilveszter

2018.01.02. 13:22, Kriszti

Image result for 2 of 365
Nos az előző bejegyzésem után nehéz írni, mert tulajdonképpen sok minden nem változott. Bár az utóbbi napokban kicsit több időt voltunk kettesben, de ez nem igazán hozott előrelépést. Ugyanolyan volt minden mint eddig. Bár végülis az is valami, ha már megígérte, hogy megpróbál őszintébb lenni. Csak igazából már sokadik ígéret ez, és nem tudom most mennyire tartja majd be az ígéretét, de én szeretném rendbehozni teljesen a kapcsolatot, és remélem ő is. Az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól, persze ez annak köszönhető, hogy kevés időnk van a másikra, és kettesben is ritkán vagyunk. De nem tudom, majd kiforrja magát, rövid időn belül pedig úgyis eldől az, hogy sikerül-e még újra felpezsdíteni a kapcsolatot. A napokban itthon is feszültség feszültség hátán volt, folyamatosan veszekedtem anyum párjával is, egyszerűen annyira átakarja venni az irányítást, meg beleszól egy csomó mindenbe, ami mindig is úgy volt, de neki nem tetszik, és persze, én meg nem fogok úgy élni, ahogy azt ő elvárja. Persze anyumat könnyen lehet befolyásolni, délelőtt még nekem mond igazat, beszélnek két szót, és este meg totál megváltozott a véleménye. Szóval nem is értettem az egészet, magamról pedig tudom milyen makacs vagyok, és nem fogok engedni az igazamból. Ha kisebb lennék nyílván azt csinálhatna amit ő akarna, de nincsenek olyan régóta együtt, hogy mindenbe beleszóljon. Legalábbis az én dolgaimba nem kéne. Ráadásul sértegetnie sem kéne, ha az apám lenne, akkor sem hagynám hogy sértegessenek. Bár igazából senkitől nem szeretem hallani, de ha mégis egy "családtag" akkor pedig pláne nem ezt várom el. Na de csak fel is idegesítem magam az egészen. A szilveszter napja.. teljesen másképp telt a szilveszter, mint ahogy azt elgondoltam. Délelőtt egyedül voltam itthon anyum párjával, de nem igazán beszélgettünk egymással, ő ott, én itt, pár szót ha beszéltünk, azt is csak az ebédről. Aztán este lementünk a régi kis városunkba, ahol a régi táncos csapatommal buliztunk barátnőmmel. Hát, mit ne mondjak.. rengetegen voltak, és nagyrészüket nem ismertük, nem is volt így olyan jó ez a buli. Ráadásul az anyjáék is ott voltak, plusz jó néhány idegen felnőtt, ami által főként olyan számok szóltak amiket ők tettek be, így mi, a fiatalabb korosztály, hát, inkább kártyáztunk az egyik szobában, iszogattunk, és cigizni jártunk ki állandóan. Éjfélkor tüzijátékoztunk, és mindenki beszélt a szüleivel, és rengeteg családtagjával, én pedig csak voltam, és néztem, magányosan, hogy hopp, nekem nincsenek ilyen szüleim. Eléggé fájó volt ezt látni, és ebben részt venni, hogy én ott egyedül csak vagyok és nézek hogy mindenki telefonál boldogan.. 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG